Jdi na obsah Jdi na menu
 


PHL Janovice nad Úhlavou 2008

12. 7. 2008

 

Zvláštní poděkování Pétě a Pepovi z SDH Žihobce za natočení videa.

 

Po dvou kolech naší neúčasti na PHL okresu Klatovy, jsme se vypravili přes celý okres do Janovic nad Úhlavou na její třetí pokračování. Celkem se zde sešlo 14 družstev mužů a 9 družstev žen. Počasí již od začátku soutěže nevěstilo nic dobrého a černá mračna se po celou dobu jejího konání nerozehnala. První kolo v rámci PHL proběhlo ještě bez deště, za to v poháru nám zavlažilo, až to hezké nebylo.

Ač soutěž v Janovicích nemám moc rád, přesto jsem se těšil, jak se popereme s ostatními družstvy o body do PHL. Jelikož ze dvou soutěží máme již značnou bodovou ztrátu na vedoucí týmy, nechtěli jsme přijít o další body z Janovic. Startovní čísla byla přidělena podle dojezdu mužstev do místa soutěže. My jsme šli na start jako jedenáctí. Útok do PHL jsme odběhli bez větších chyb a časem 27,03 s jsme obsadili první místo. Nutno podotknout, že do 28 s se vešly ještě dva další mančafty a soutěž tím byla velmi vyrovnaná. Ve druhém kole "O pohár starosty" jsme šli na start jako poslední soutěžní družstvo a časem 28,65 s jsme obsadili druhou příčku. Útok jsme zaběhli bez problémů, ale necelý dvouvteřinový prostřik na levém proudu (můj) nás připravil o vítězství. Celé finále se běželo za poměrně hustého deště. Příští týden u nás na lize snad bude počasí daleko lepší a k vidění budou ještě zajímavější výsledky. Všechny srdečně zveme.

 

Výsledky a foto ze soutěže

 

Hodnocení soutěže

Nespornou výhodou této soutěže je její asfaltový povrh při náběhu k základnám a pěkný travnatý povrch od základny k terčům. Výborné bylo občerstvení, zvláště pak opečené kuřecí masíčko. To si opravdu zaslouží pochvalu. Rozhodčí byli pozorní a myslím si, že si nikdo nestěžoval, a tak to ma byť, tak je to spravne. Pan Mužík byl velitelem soutěže, jak se sluší a patří.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét