Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. TJ Sokol Týnec - Kalovy team

16. 12. 2008

TJ Sokol Týnec - Kalovy team 9 : 1 

 

góly: Heřman J. 4x, Holý V. 2x, Holý T., Janeček J., Pinkas J.  

asistence: Heřman V. 3x, Heřman J. 2x, Polena 2x, Janeček J., Pihera V.

vyloučení: Polena V., Makovec S.

 

sestava:

Václav Polena - Stanislav Makovec

Václav Pihera

Jindřich Janeček - Josef Heřman - Vladimír Holý

Tomáš Holý - Vlastimil Heřman - Josef Pinkas

Luboš Řehoušek

 

HODNOCENÍ UTKÁNÍ 

Do utkáné jsme opět nastupovali se sedmi hráči. Naštěstí ještě během první třetiny došlo k doplnění našich řad o dva stabilní hráče, kteří si spletli začátek zápasu. Ještě, že jsou ze Sušice. Utkání jsme tedy odehráli v devíti hráčích. Soupeř dokonce myslím v osmi.

Hned v úvodu utkání jsme se jako tradičně dostali do dvou samostatných nájezdů, které jsme neméně tradičně neproměnili. Za to přišel trest a z protiútoku jsme dostali gól. To jsme ještě hráli v sedmi lidech a nevypadalo to s námi zrovna růžově. Nicméně s doplněním našich řad se situace obrátila a my jsme zápas dostali pod kontrolu. Měli jsme jasnou převahu ve hře, kterou jsme vyjadřovali i brankově. Soupeř se sporadicky dostával do protiůtoků, které však spolehlivě likvidoval náš brankář. Brankář soupeře střídal světlejší okamžiky s méně povedenými, ale nutno podotknout, že hostující obrana mu příliš nepomohla. Několikrátr ze svého arzenálu vytáhl zákrak ostříleného gólmana "NHL" a nám nezbývalo než jen uznale pokývat hlavou.  V zápase se čtyřmi góly blýskl náš kanonýr Josef Heřman, který navrch přidal dvě asistence a byl hlavním strůjcem našeho vítězství

Světlým okamžikem zápasu bylo i to jak byl odřízen rozhodčími. Hlavně mladší z rozhodcovské dvojice, který nás pískal poprvé, předvedl dobrou práci.  

 

 
 

 


Portrét