Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. TJ Sokol Týnec - SUPY Hlavňovice

3. 1. 2009

TJ Sokol Týnec - SUPY Hlavňovice 8 : 0 (1 : 0, 1 : 0, 6 : 0)

 

góly: Heřman V. 2x, Šmrha K. 2x, Janeček J. 2x, Holý T., Pihera V.  

asistence: Bláha T. 2x, Heřman J. 2x, Holý V. 2x, Holý T., Heřman V.  

vyloučení: Bláha T 6 + 10 min. osobní, Holý T. 4, Janeček J. 2, Heřman P. 2, Heřman J. 2, Pihera V. 2, Vinter V. (HL) 2, Nováček J. (HL) 2 

sestava:

Luboš Řehoušek

Josef Pinkas - Tomáš Bláha

Stanislav Makovec - Vladimír Holý

Václav Pihera - Václav Polena

Jindřich Janeček - Josef Heřman - Vlastimil Vinter

Petr Košvanec - Pavel Heřman - Tomáš Holý

Karel Šmrha - Vlastimil Heřman - Jiří Nováček

 

HODNOCENÍ UTKÁNÍ 

Do utkání jsme po delší době nastupovali se třemi kompletními pětkami. 

 Dvě třetiny se hrálo vyrovnané utkání. Hodně se bruslilo a bojovalo o každý puk. My jsme z našich šancí na rozdíl od soupeře dokázali vstřelilit dva góly. Hostující šance spolehlivě likvidoval náš brankář. Rozhodnutí zápasu přišlo ve třetí třetině, kdy jsme se čtyřikrát dokázali prosadit v našem oslabení a to soupeře zlomilo. Na konec jsme ještě přidali dva góly. Objektivně je nutné přiznat, že skóre neodpovídá průběhu zápasu. my jsme se však na rozdíl od soupeře dokázali prosadit gólově. Vychytaná nula našeho golmana taky potěší.

Ještě za povšimnutí stojí, že jsme na trestné lavici strávili 33 minut hrubého času, což je více než jedna třetina a navíc jsme ještě obdrželi jeden osobní trest na 10 minut. Dvojice rozhodčích pískala opravdu vše, byla nepřístupná, ani zeptat se člověk na nic nemohl a navíc jsme se naučili opět něco nového z pravidel ledního hokeje. Žádný učený z nebe nespadl že?

Ale je dobře, že nás výkony sudích dovedou vždy zdravě nahecovat a my se prosazujeme gólově. Když vyhrajeme můžeme se smát a to je fajn.   

 

 

Náhledy fotografií ze složky TJ Sokol Týnec - SUPY Hlavňovice

 

 


Portrét