Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. SKP Sušice - TJ Sokol Týnec

9. 1. 2009

SKP Sušice - TJ Sokol Týnec 5 : 5 (3 : 1, 0 : 2, 2 : 2)

 

góly: Holý T. 2x, Heřman J., Pinkas J., Janeček J.   

asistence: Holý V., Polena V., Makovec S., Heřman J., Holý T. 

vyloučení: Holý T. 6, Heřman J. 2

 

sestava:

Luboš Řehoušek

Stanislav Makovec - Vladimír Holý

Václav Polena

Jindřich Janeček - Josef Heřman - Vlastimil Heřman

Josef Pinkas - Pavel Heřman - Tomáš Holý

 

HODNOCENÍ UTKÁNÍ 

Oproti minulému zápasu opět změna, bylo nás jen děvět. Na druhou stranu to zase nebylo tak špatné, protože byla dost zima.

Zápas pro nás začal jako nějaký špatný film a velice rychle jsme prohrávali 3 : 0. SKP si vytvořil herní převahu. Dařila se jim kombinace s rychlým přechodem do útoku a v prvních minutách to vypadalo na náš debakl. Ke konci první třetiny se nám podařilo vyrovnat hru a po chybě domácího obránce jsme redukovali výsledek naším gólem. Druhá třetina patřila našemu týmu a do šaten jsme odcházeli za vyrovnaného stavu 3 : 3. Tento výsledek bychom brali i na konci utkání. To jsme ještě netušili, jaké zajímavé okamžiky nabídne třetí třetina. Nejprve se ujal SKP vedení, my jsme však prakticky z další akce vyrovnali skóre. Pak se nám naskytla příležitost v podobě přesilové hry. S tou jsme, ale naložili velice špatně a inkasovali gól. Do konce utkání nezbývalo již moc času. Když zbývalo cca 2,5 minuty do konce hrací doby, rozhodli jsme se pro hru bez brankáře. Po prohrané buly se nám podařilo udržet puk v útočném pásmu. Domácí několikrát nevyhodili, ač měli puk na hokejce a my jsme je potrestali 50 s před koncem vyrovnávacím gólem.

Výsledek odpovídá průběhu zápasu, kdy SKP mělo převahu především v první třetině, poté se zápas vyrovnal a ve třetí třetině jsme byli lepším týmem my. Né úplně se nám podařilo eliminovat největší opory SKP Pikharta s Benešem, ale to se snad ani nedá. Herně a bruslařsky jsou někde jinde. Důležité bylo, že se zápas povedl i našemu golmanovi, který nás několikrát podržel.

 
 

 


Portrét