Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. TJ Sokol Týnec - ATD team

22. 10. 2008

TJ Sokol Týnec - ATD team 9 : 5 (4:1, 3:2 , 2:2)

 

góly: Vinter V. 2x, Polena V. 2x, Heřman J., Heřman V., Heřman P., Benda J., Holý T.

asistence: Janeček J. 2x, Heřman V. 2x, Heřman P., Holý T., Pinkas J.

vyloučení: Holý T., Heřman V., Polena V., Holý V., Pinkas J., Heřman P. TV (do konce)

 

sestava:

Václav Polena - Jan Benda

Vladimír Holý - Tomáš Holý

Jindřich Janeček - Josef Heřman - Vlastimil Vinter

Pavel Heřman - Vlastimil Heřman - Jiří Nováček

Josef Pinkas

Luboš Řehoušek

 

HODNOCENÍ UTKÁNÍ 

Po jednotlivých ohlasech na stránkách SLH jsme nevěděli co od zápasu s letošním týmem ATD očekávat, ale chtěli jsme vyhrát.

Hrálo se bojovné utkání s nasazením a rychlým tempem zápasu. Nám se povedl výborně vstup do utkání, kdy jsme se rychle ujali tříbrankového vedení. Hosté kontrovali rychlými protiútoky, ale nedařilo se jim vsítit góly. Po druhé třetině jsme nakonec odcházeli do kabin za skóre 7 ku 3 v náš prospěch. Poslední třetina byla již hodně rozkouskována častým vylučování a hra postrádala potřebný spád.

Ze strany hostů je potřeba vyzdvihnout  výkon Jiřího Papouška, který vsítil   tři hostující góly a dva z nich by směle mohly být zařazeny do hokejových hitparád. Radost to vidět. Jen škoda, že skončily v naší síti. Hra byla poznamenána i dvěmi vyloučeními do konce zápasu, přičemž první bylo za hrubé urážky rozhodčího a potrestaným byl hráč ATD. Druhé vyloučení bylo za rozhodčím posouzený zákrok našeho hráče, který byl kvalifikován jako úmyslný faul se zraněním. Ke zranění, ale nedošlo, což je dobře. Utkání bylo velmi dobře a přesně odřízeno rozhodčími Svobodou se Šlajzem, kteří trestali všechny zákroky proti pravidlům a nenechali si do svých výkladů zasahovat. „Pěknou“ tečkou zápasu a vizitkou týmu ATD bylo, že si s námi po zápase přišli podat ruku jen tři jeho hráči (asi sportovci) . Jinak „holt slušnej oddíl“, i když ne že by to v této soutěži bylo něco výjimečného.      

 

 

 
 

 


Portrét