Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr sezóny 2009 - 2010

28. 3. 2010
Na sobotu 20. 3. 2010 měl náš klub naplánované dvě akce. Tou první byl poslední led letošní sezóny a tou druhou výroční valná hromada.
 
Rozloučení s letošní sezónou jsme pojali v duchu nedávno minulých let, kdy jsme pořádali zápasy s našimi veterány. To se nám podařilo zorganizovat po několika letech, kdy se nekonalo. Na led se tak dostala jak současná generace tejneckých hokejistů, tak playeři let nedávno minulých. Těm věk ubral na rychlosti, nikoliv však na šikovnosti a hokejovém myšlení. K potěšením musím konstatovat, že se nás sešlo 22 a mohlo se tak v pohodě hrát, včetně střídání. Nezapomněli jsme ani na naše nejmenší a věnovali jsme jim hodinu ledu. Pak na něj již nastoupili hokejisté. Týmy rozdělené na současnost a legendy. Hrál se pěkný hokej, který sice postrádal tvrdost u mantinelů, ale né chytrost a góly. Branky padaly na obou stranách a činit se museli i gólmani. Utkání na konec skončilo spravedlivou remízou a všichni byli spokojeni. Příští rok se určitě pokusíme uspořádat podobnou akci. Někteří se po zápase vypravili ke svým domovům, jiní se přesunuli do hostince „U Vaníčků“ v Týnci. Od 19.30 hodin se konala výroční valná hromada TJ Sokol Týnec. Účast byla oproti minulému roku slabší, přesto dostatečná. Výkonný výbor přednesl svoje zprávy, ostatní přidali svoje příspěvky během diskuze. Vše je pečlivě zapsáno, aby se někdo nemohl vymlouvat. Po schválení výroční zprávy již následovalo občerstvení a volná zábava. Podáván byl vynikající guláš a pila se „strakoňská jerenácka“ a pak dost jiných lektvarů všech barev a chutí. Kolem půlnoci byl navíc servírován domácí salámek, který dodal jeden z našich hráčů a patriotů zdejšího hokeje. Již v pokročilých nočních hodinách se našemu kapitánovi podařilo domluvit staronového trenéra pro příští sezónu. Snad si to budou hoši pamatovat :-) No a kolem třetí ranní jsme se šťastni vydali ke svým domovům.
 

A ještě poznámka na závěr. Jestli se podaří zrealizovat vše co jsme si přislíbili, jak ve stavu plné střízlivost, tak plné veselosti, tak to bude fakt „booomba“ :-)

Obrazek

 
 

 


Portrét